Gilla
 

Jeg sad en dag på arbejde og googlede lidt – skrev skottehvalpe, og vupti landede jeg på Glen-Skot.dk. Margit og Leifs flotte Sophia havde fået et kuld på 8 – 4 hanner, 4 tæver, heraf 2 hvedefarvede, 3 sorte og 3 brindle. Og der var én hvalp tilbage!! 

Jeg skyndte mig at sende Søren en mail – hvis du syntes kunne du jo prøve at ringe, det kan jo være det er en brindle!!!!

Der gik evigheder uden at jeg hørte noget, men endelig kom svaret – det er en brindle og du skal ringe til Margit i aften. Det gjorde jeg og vi var heldigvis hurtigt på bølgelængde. Vi fik aftalt en dag, hvor vi kørte til Døllefjelde så Margit og Leif kunne se os an, og vi kunne kigge nærmere på Glen-Skot Grace kaldet Gilla.

Vi betingede os, at vi kunne tage vores to gamle skotter med – de trives normalt fint med andre hunde, men vi havde et par gange mødt en lille hvalp, som de helt tydeligt begge blev meget ophidsede over. Og det skulle vi jo ikke risikere med Gilla. Det skete selvfølgelig heller ikke, de hyggede sig fint sammen og det gjorde vi også med Margit og Leif.

Besøget sluttede med en aftale om, at vi hentede Gilla 14 dage senere, så det nye familiemedlem kunne komme hjem til os samtidig med at vi gik på ferie. 

Gilla er en pragtfuld, sjov, klog og dejlig kælen hund. Ligesom Vias og Lulu blev hun tilmeldt lydighedstræning, og hun har elsket det fra første dag. Hun har helt styr på at det er lørdag, så snart vi er færdige med morgenmaden begynder hun at danse rundt i entreen. Og lige så snart der bliver sagt: ”Skal du i skole og ud og køre bil” – ja så står hun og sitrer til hoveddøren bliver åbnet, styrter ned af trappen, rundt om bilen og er klar til at springe ind på sin plads. 

Og lige så begejstret er hun heldigvis når det gælder ringtræning og udstilling – hun elsker det. Se her hvor flot hun blev placeret på Årsstillingen 2008 til trods for at hun ikke deltog i de sidste udstillinger på grund af sin drægtighed. En delt 6. plads - det er vi meget stolte af.
 

  © 2011 Kennel Machskot. All rights reserved