Gilla's hvalpe blev født den 27. november 2008 - det blev 4 tæver og 1 han

27. januar 2009
I dag har hvalpene 2 måneders fødselsdag - utroligt så hurtigt de næsten 9 uger er gået. Uha lige pludselig er det tid for afrejse. Vi ved at man glæder sig i de nye hjem, men vi frygter lidt stilheden med "kun" fire skotter i huset.
Nu er hvalpene blevet rigtig store og selvstændige individer. De giver tydeligt udtryk for meninger når der f.eks. kæmpes om legetøj eller retten til en hundeseng - det kan gå hårdt for sig.
De elsker at være ude på terrassen, balancerer på træstykker og prøver at komme op på den stensætning de voksne hunde lige sprang over. Noget af det bedste er at komme ind og rode i de visne blade under havebænken eller stå på hovedet i det hul nogen er begyndt at grave i et bed. Men det sjoveste er, at løbe hurtigt over fliserne samtidig med at man skubber en tom plastflaske foran sig.

16. januar 2009
Nu er hvalpene blevet chips'et under store protester og vilde hyl fra Angus' side, tæverne tog det meget pænt. De har også fået en hvalpegård ned i stuen og der kan de vældig godt lide at være. Det er især spændende at få lov at komme ud og udforske resten af stuen. Vi har sat en transportkasse ned i hvalpegården, så de kan vænne sig til at det kan være en hyggelig hule. I samme transportkasse har de nu nogle gange været med i bilen og det er gået fint.
På mandag kommer dyrlægen og gennemfører sundhedsundersøgelse og vaccination. Vægten ligger nu mellem 1610g og 2325g.

1. januar 2009
Godt nytår til alle!
Her i juleferien har vi haft besøg af alle vores hvalpekøber-familier. Det har været rigtig dejligt at få sat ansigt på de mennesker vi hidtil kun havde talt eller mailet med. Vi er overbevist om at vores hvalpe vil få det godt i deres nye hjem i henholdsvis Frøslev, Birkerød og Jyllinge.
 

20. december 2008
Nu kan alle både se og høre, og de reagerer på vores stemmer. De bider i hinanden, i vores fingre og det legetøj de har i hvalpekassen. To af hvalpene har da også lige fået tænder. Vægten ligger nu mellem 715g og 925g og alle kan nu vakle rundt på fire ben. Man forsøger sig også med noget der kan lyde som knurren og gøen.
 

11. december 2008
Vores lille han har som den første åbnet øjnene på klem i dag. Alle vokser fint og tager pænt på. Vores mindste tæve på bare 150g har
3-doblet sin vægt - rigtig flot.
 

1. december 2008
Se hvad vi har fået i dag!
Den yndigste Mor-Barn buket fra vores søde nabofamilie Tine, Henrik, Heidi og Peter. Tusind tak, det var sødt af jer

 

                                                  

 

27. november 2008
Glen-Skot Grace kaldet Gilla har født 5 dejlige skottehvalpe. En sort han, to sorte tæver og to brindle tæver, som alle ser så fine ud. 

Hvalpenes far er AMCH, DKCH, SECH Charthill Masterpiece, kaldet Renoir. Renoir er ejet af Rod Ott, Ohio – se mere på Bravo Scottish Terrier  og er udstationeret hos Lotte Frøkjær og John Steffensen, Kennel Ayrzol


                                  
             Glen-Skot Grace kaldet Gilla
                                                                   Charthill Masterpiece, kaldet Renoir

  

Uhm, endelig fred til et godt måltid

Pyh-ha efter alt det mas er det rart med noget fred og ro her ved mælkebaren. Vi er blevet tjekket i alle ender og kanter, vejet og det hele – som om de var i tvivl om, at vi var i orden. Vi er meget meget fine.

Ved fødslen vejede vi mellem 150 og 235 gram, men det skal vi hurtigt få gjort noget ved. Se bare hvordan vi har kastet os over maden. 

Kig forbi en anden dag – vi er nemlig så charmerende, så de skriver sikkert meget mere om os.

 

  © 2011 Kennel Machskot. All rights reserved